Werken bij
Dirkzwager

Ineke Meuwese

Toegevoegd notaris - associate partner

Kandidaat-notaris Familierecht (Arnhem)

Voor de notariële sectie familierecht in Arnhem zoeken wij op korte termijn een enthousiaste kandidaat-notaris met maximaal 3 jaar ervaring en aantoonbare belangstelling voor het personen- en familierecht.
De sectie werkt voornamelijk voor particulieren en ondernemers op alle voorkomende terreinen in het notariële familierecht, waaronder ook estate-planning.

Je gaat je voornamelijk bezighouden met de advisering van cliënten over testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en de afwikkeling van nalatenschappen.
Onze insteek is dat onze medewerkers daar waar mogelijk snel zelfstandig kunnen werken.
Daarnaast zul je actief worden betrokken bij het reilen en zeilen van de sectie en het geven van lezingen voor cliënten en derden en de publicaties op onze kennispagina’s.

Heb jij een commerciële en ondernemende instelling, ben je zelfstandig en besluitvaardig, communicatief en juridisch sterk, dan biedt Dirkzwager je een mooie notariële praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Heb je specifieke vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met mr. Ineke Meuwese op telefoonnummer +31(0)26 365 55 68.