Werken bij
Dirkzwager

Maak kennis met

Onze stage-coördinatoren

Onze stage-coördinatoren

Wil je als rechtenstudent een indruk krijgen van de dagelijkse praktijk, dan moet je natuurlijk stage lopen tussen de ‘echte juristen’. Vanaf het derde jaar van je bachelor bestaat de mogelijkheid om je voor een stage bij Dirkzwager aan te melden. De stage-coördinatoren beoordelen je aanvraag. En weet jij die stageplek te veroveren, dan maken zij je graag wegwijs. Want deze juristen herinneren zich nog goed hoe het is om als ‘broekie’ een groot kantoor binnen te stappen.

We hebben een stage-coördinator voor de vestiging Nijmegen (Rutger), twee stage-coördinatoren voor de vestiging Arnhem (Aletha en Pieter) en een stage-coördinator specifiek voor het notariaat (Annick). Zij stellen zich hieronder graag aan je voor.

Op hoog niveau!
“Als je stage loopt op het notariaat mag je meekijken met alle rechtsgebieden. Dat is mooi, want daarna heb je een goed beeld van hoe het is om bij Dirkzwager te werken: specialistisch en op hoog niveau, zelfstandig, een fijne sfeer en de perfecte werkplek om het beste uit jezelf te halen.”
Annick Schenkenberg van Mierop
kandidaat-notaris Personen- en familierecht
T:
026 - 365 55 61
E: stagenotariaat@dirkzwager.nl


Praktisch!
“De beste leerschool is de praktijk. Dat geldt zeker voor een stage bij Dirkzwager. Tijdens een stage in Nijmegen werk je voor alle advocaten en op alle rechtsgebieden. Zo kun je ontdekken waar je interesses liggen. Maar je kunt als student wel persoonlijke accenten aangeven. Bijvoorbeeld door meer opdrachten te zoeken op het rechtsgebied dat jouw interesse heeft.”
Rutger Fabritius
advocaat Overheid & Vastgoed
T: 024 - 381 31 25
E: stagenijmegen@dirkzwager.nl


Echte specialist!
“Ik ben er trots op dat ik bij Dirkzwager werk! Je kunt je volledig toeleggen op de verschillende facetten van één rechtsgebied, waardoor je een echte specialist wordt. Het geeft voldoening om, met de kennis en ervaring die horen bij zo’n specialisatie, aan de behoefte van de cliënt te kunnen voldoen: op de meest efficiënte wijze een praktisch maar juridisch hoogwaardig advies geven. Tot slot niet onbelangrijk: op kantoor heerst een aangenaam werkklimaat.”
Aletha Dera - ten Bokum
advocaat Arbeidsrecht
T: 026 - 353 83 44
E:
 stagearnhem@dirkzwager.nl


Alle facetten!
“Zonder stage-ervaring is het lastig solliciteren; hoe kun je motiveren dat je als advocaat of notaris aan het werk wilt als je de praktijk nooit hebt meegemaakt? Dirkzwager biedt de mogelijkheid om gedurende zes weken alle facetten van de advocatuur of het notariaat te verkennen. Je krijgt daarbij bovendien de kans om jezelf in de kijker te spelen; niet zelden blijft een student na zijn of haar stage bij Dirkzwager werken.”

Pieter Bloemendal
advocaat Aansprakelijkheid, schade & verzekering
T: 026 - 353 83 12
E: stagearnhem@dirkzwager.nl