Werken bij
Dirkzwager

Tom Vandeginste

Voorzitter bestuur


Ken jij Dirkzwager?

Namens Dirkzwager heet ik, Tom Vandeginste, je van harte welkom. Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons kantoor.

Op deze website willen we je uitgebreid kennis laten maken met Dirkzwager. Met onze organisatie, onze cultuur en onze ideeën.
Je zult zien dat kennismaken en vooral kennis delen een centrale rol speelt in alles wat wij doen. 

Wij zijn regelmatig op zoek naar student-stagiaires en nieuwe collega's. Daarom willen wij graag laten zien wie wij zijn. Op die manier kun je als sollicitant een bewustere keuze maken en beoordelen of Dirkzwager bij je past. 

Dirkzwager is een topspeler in de juridische én fiscale markt. Bij ons leveren ambitieuze, gemotiveerde advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen dienstverlening op hoog niveau. In een mooie omgeving en een prettig werkklimaat. Dirkzwager is innovatief, gedreven en toekomstgericht.

Ben jij ambitieus en wil je het beste uit jezelf halen? Heb je het zelfvertrouwen en de power om de kansen die Dirkzwager je biedt op te pakken? En wil je dat doen in een sfeer van hard werken en samen veel plezier beleven? En dat bij het grootste Nederlandse juridische en fiscale kantoor buiten de Randstad? Dan zou jij wel eens heel goed binnen ons profiel kunnen passen. 

Bij Dirkzwager ga je leren, maar vooral ook doen.
Je krijgt de kans om een actieve juridische of fiscale rol te spelen, verantwoordelijkheid te nemen, zelf publicaties te schrijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. We verwachten dat je zelfbewust gaat werken aan het opbouwen van een specialisme, vanuit het perspectief van jouw cliënten. Uiteraard binnen de kaders van onze organisatie en je eigen leercurve.

Dirkzwager zoekt talent en heeft jou veel te bieden. Jij ons ook?