Werken bij
Dirkzwager

Wat doen we?

Dirkzwager is een topspeler waar gemotiveerde juridische specialisten werken. Interne samenwerking is daarbij het sleutelwoord. We zijn het grootste advocaten- en notarissenkantoor buiten de Randstad en staan in de top 15 van juridische dienstverleners en op plaats 11'Most Attractive Employers 2017', naast bedrijven als KLM, Apple, Heineken en Nike.

Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Het is verankerd in ons DNA. Zo geven we juridische dienstverlening een andere dimensie. Niet juridisch navelstaren, maar netwerken en uitwisselen. Daar hebben onze cliënten voordeel van. We zijn innovatief, gedreven en toekomstgericht.

We verdiepen ons in relevante branches en vergroten dagelijks ons inzicht in de markt waarin onze relaties opereren. We anticiperen en adviseren pro-actief over veranderingen die relevant zijn voor onze cliënt. Onze focus is gericht op kwaliteit en dienstverlening. We zijn alert, zelfbewust en open.

Wanneer een zaak meerdere rechtsgebieden bestrijkt, werk je met collega’s uit andere relevante vakgebieden samen en zo stellen we een multidisciplinair team samen. Bekijk de Expertises en Sectoren waarin we werkzaam zijn.

Intern werkt bij ons iedereen op een bepaalde sectie. Iedere sectie is actief op meerdere van de hiervoor genoemde expertisegebieden. Advocatuur en notariaat zijn bij ons geïntegreerd. Dat betekent dat advocaten en (kandidaat-)notarissen samenwerken binnen één sectie.

Bij Dirkzwager hebben we de volgende secties:

- Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
- Arbeidsrecht
- Familierecht
- Gezondheidszorg
- IE/IT
- Ondernemingsrecht
- Overheid en Vastgoed


Dirkzwager is een topspeler.


Kom jij ons team versterken?