Werken bij
Dirkzwager

Ed Visser 

Financieel manager a.i. Administratief medewerker financiële administratie

Wij zoeken vanwege het vertrek van een van onze medewerkers een daadkrachtige, enthousiaste en kwaliteitsgerichte collega.

Wat ga je doen?
Jij verricht diverse werkzaamheden ten behoeve van een goede financiële administratie. Hieronder valt onder andere het maken en verzenden van declaraties, het verwerken van de bank, het beantwoorden van vragen van collega’s en enkele controlewerkzaamheden.

Waar ga je werken?
De afdeling Financiële Administratie houdt zich onder andere bezig met debiteuren- en crediteurenadministratie, financiële rapportages, beheer van cliëntgegevens en grootboekadministratie. Wij maken daarbij veel gebruik van diverse softwarepakketten, zoals Aderant, ContactManager, 20/20 Vision, Excel en Anachron.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO/MBO+ opleiding bedrijfsadministratie. Verder is voor deze functie relevante werkervaring een pré. Goede kennis van geautomatiseerde boekhoudsystemen is een vereiste.

Zie jij jezelf als accuraat, zelfstandig en sociaal? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je. 

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ed Visser, financieel manager a.i. Je kunt Ed bereiken op telefoonnummer (026) 353 83 27.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder.