Werken bij
Dirkzwager

Chantal van den Borne

Advocaat - partnerAdvocaat-medewerker Banking & Finance

Banking & Finance | Procederen & adviseren | Zorgplicht | Wft  | (LMA) kredietdocumentatie | Financiering en zekerheden

Wat ga je doen?
Je gaat als procesadvocaat de slag in een brede financieelrechtelijke advies- en procespraktijk. De nadruk ligt op procederen over uiteenlopende onderwerpen, waaronder de zorgplicht bij diverse financiële producten zoals rentederivaten, beleggingen en (consumptieve) kredieten, maar ook over fraudezaken (EVR registraties). Je cliënten zijn zowel financiële instellingen als MKB (+) ondernemingen en semi-publieke instellingen.

De werkdagen zijn zeer afwisselend. Het ene moment ben je bezig met de voorbereiding van een kort geding, het andere moment schrijf je een memorie van grieven of bereid je een seminar voor dat je samen met een collega geeft aan een groep (potentiële) cliënten. Ook schrijf je actuele blogs en publiceer je over financieel-rechtelijke onderwerpen.

Op welke sectie ga je werken?
Je gaat werken bij het Banking & Finance team, onderdeel van de sectie Ondernemingsrecht van onze Arnhemse vestiging. Dit jonge, hechte team van 4 advocaten, onder leiding van Chantal van den Borne, is in de afgelopen tijd succesvol gegroeid.

Jouw directe collega’s bij de sectie Ondernemingsrecht zijn 25 advocaten en (kandidaat-) notarissen, juridisch medewerkers, 11 fiscalisten en het secretariaat. De sectie houdt zich bezig met alle facetten van het ondernemingsrecht. Van procesrecht tot (internationaal) contractenrecht, van overnames en fusies tot financieel recht en fiscaal recht.

De sfeer bij de sectie Ondernemingsrecht is positief en collegiaal.

Wie ben jij?
Je bent een ondernemende advocaat-medewerker met 4 - 6 jaar werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met procederen op het gebied van financieel recht. Een afgeronde Grotius opleiding (financiering en zekerheden of effectenrecht) is een pré. Je werkt zelfstandig, bent proactief en kan ook goed in teamverband samenwerken. Het klantcontact onderhoud je graag zelf en jij draait je hand niet om voor het geven van een lezing of workshop. Mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels is voor jou geen probleem.

Wil jij met ons bouwen aan onze groeiende vakgroep? Dan maken we graag kennis met je.

Arbeidsvoorwaarden

  • een passend salaris (afhankelijk van onder meer werkervaring);
  • een bonusregeling;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • een goede pensioenregeling;
  • een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
  • een laptop en mobiele telefoon;
  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy. 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Chantal van den Borne (partner) of Rob van Houts (senior advocaat). Je bereikt Chantal en Rob op 026 353 83 10 of via borne@dirkzwager.nl en vanhouts@dirkzwager.nl .

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Melanie Kraan (HR adviseur).Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!