Werken bij
Dirkzwager

Maarten Kole

Advocaat - partnerAdvocaat-medewerker Energierecht

Energierecht | Duurzame-energieprojecten | Regulering | Contractenrecht | Energietransitie | Procederen & adviseren

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als advocaat binnen onze vakgroep Energie. Je biedt juridische begeleiding bij duurzame-energieprojecten, denk hierbij aan zon, wind en warmtelevering. Je procedeert in civiel- en bestuursrechtelijke kwesties over energie gerelateerde onderwerpen. Daarbij werk je nauw samen met de andere disciplines binnen ons kantoor. Onze cliënten zijn netbeheerders, energieleveranciers, (internationale)projectontwikkelaars, financiële instellingen en overheden.

De energiesector bevindt zich in een ingrijpende transitie, waarbij de veranderingen op de voet gevolgd worden. Van jou wordt verwacht een belangrijke rol te spelen bij het uitbouwen van de praktijk, accountmanagement en kennisontwikkeling.  

Vakgroep Energie
Onze vakgroep Energie bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten, met als voorzitter Maarten Kole. Wij bieden met onze vakgroep kennis en ervaring op verschillende juridische gebieden binnen deze sector. Denk hierbij aan het energierecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, fiscaal recht en financiering en zekerheden.

De vakgroep Energie maakt onderdeel uit van de sectie Ondernemingsrecht van onze Arnhemse vestiging. Jouw directe collega’s bij deze sectie zijn 25 advocaten en (kandidaat-) notarissen, juridisch medewerkers, 11 fiscalisten en het secretariaat. De sectie houdt zich bezig met alle facetten van het ondernemingsrecht. Van procesrecht tot (internationaal) contractenrecht, van overnames en fusies tot financieel recht en fiscaal recht.

De sfeer bij de sectie Ondernemingsrecht is positief, collegiaal en informeel.

Wie ben jij?
Je bent een ondernemende advocaat-medewerker of (bedrijfs)jurist met 4 - 7 jaar werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met het energierecht. Je werkt zelfstandig, bent proactief en kan ook goed in teamverband samenwerken. Het klantcontact onderhoud je graag zelf en jij draait je hand niet om voor het geven van een lezing of workshop. Mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels is voor jou geen probleem.

Wil jij met ons bouwen aan onze groeiende vakgroep? Dan maken we graag kennis met je.

Arbeidsvoorwaarden

  • een passend salaris (afhankelijk van onder meer werkervaring);
  • een bonusregeling;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • een goede pensioenregeling;
  • een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
  • een laptop en mobiele telefoon;
  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy. 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Maarten Kole, partner Energierecht. Je bereikt Maarten op 026 353 83 39 of via kole@dirkzwager.nl.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Melanie Kraan (HR adviseur). Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!