Werken bij
Dirkzwager

Cas Jacobs

AdvocaatAdvocaat-stagiair(e) Arbeidsrecht (profit)

Ben jij een ‘aanpakker’ die staat te springen om aan de slag te gaan in het arbeidsrecht? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een brede arbeidsrechtpraktijk met een focus op de begeleiding van herstructureringen, sociale plannen en het medezeggenschapsrecht. Ook het grensoverschrijdende arbeidsrecht komt voorbij. Je werkt geregeld op projectbasis samen met meerdere collega’s. Jouw cliënten komen met name uit de profithoek.

Waar ga je werken?
Je wordt onderdeel van de sectie Arbeidsrecht op onze Arnhemse vestiging. Samen met 15 enthousiaste advocaat-collega’s adviseer en procedeer je voor cliënten uit zowel de profit- als non-profitsector. Naast het arbeidsrecht is ook het pensioenrecht een belangrijke pijler van de sectie.

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd in het privaatrecht, bij voorkeur met het accent op het arbeidsrecht. Natuurlijk ben je een goed jurist, maar daarnaast beschik je over projectmanagementskills en vind je het leuk om te samen te werken. Je bent flexibel, kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken. Je kunt tegen een stootje maar durft ook te zeggen waar het op staat. Je hebt een stevige persoonlijkheid maar past je ook aan wanneer dat nodig is.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van je advocaat-stage
(meestal: 3 jaar en 3 maanden);
- als advocaat-stagiair(e) start je in je eerste jaar met een salaris van € 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Eric Boerma (advocaat-partner) of Cas Jacobs (advocaat). Eric bereik je op 026-353 83 34. Cas is bereikbaar op telefoonnummer 026-353 83 03.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ in de linkerkant van dit scherm. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).