Werken bij
Dirkzwager

Bart de Haan

AdvocaatAdvocaat-stagiair(e) bestuurs- en omgevingsrecht

Wij hebben plek voor een vindingrijke advocaat-stagiair(e) bestuurs- en omgevingsrecht.

Hoe ziet de functie eruit?
Je gaat aan de slag op de sectie Overheid & Vastgoed in Arnhem. De sectie bestaat uit 15 enthousiaste advocaten en notarissen en de sfeer op de sectie is informeel. Iedere advocaat of notaris heeft zijn eigen specialisatie binnen het brede terrein waarop de sectie actief is; van commercieel vastgoed tot omgevingsrecht.

Jij gaat je voornamelijk bezighouden met het bestuursrecht en omgevingsrecht, waarbij je zaken behandelt op het gebied van het ruimtelijk ordeningsrecht en het milieurecht. Veel zaken liggen ook op het snijvlak van bestuursrecht en privaatrecht. Jouw toekomstige klanten zijn bedrijven, non-profit organisaties en (semi-)overheden.

Wie zoeken wij?
Je bent net (bestuursrechtelijk) afgestudeerd of zit in je advocaat-stage. Je passie ligt bij het bestuursrecht en omgevingsrecht. Een scriptie of student-stage binnen het bestuurs- en/of omgevingsrecht vinden wij een pré. Je laat daarmee zien waarom je je toekomst in dit rechtsgebied ziet.

Wij zoeken een nuchtere en gedreven jurist. Je kunt zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit. Je vindt het niet alleen leuk om juridische stukken te schrijven, maar ook om direct klantcontact te hebben.

Waarom past deze functie bij jou?
In deze functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je werkt snel in eigen zaken. Vanaf dag 1 schrijf je vakgerelateerde blogs op onze kennispagina’s. Gewoon onder je eigen naam. We betrekken je ook bij het organiseren en geven van workshops en lezingen. Je doet direct helemaal mee. Daarmee onderscheiden wij ons van veel andere grote kantoren. 

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons het volgende verwachten:

  • een contract voor de duur van de advocaat-stage (meestal: 3 jaar en 3 maanden);
  • een advocaat-stagiair(e) start met een salaris van € 3.226 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • een goede pensioenregeling;
  • een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • een laptop en een mobiele telefoon;
  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Interesse?
Heb je nog vragen? Bel dan met Bart de Haan, senior advocaat, op 026 - 353 84 15. Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button. Richt je motivatiebrief aan Melanie Kraan (HR adviseur).