Werken bij
Dirkzwager

Hanna Zeilmaker

Advocaat-partnerAdvocaat-stagiair(e) Overheid & Vastgoed

Ben jij een uitmuntend jurist die zich wil ontwikkelen tot gespecialiseerd advocaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je adviseert en procedeert vooral voor en tegen overheden in vastgoed gerelateerde kwesties. Daarbij treed je op voor bedrijven, non-profit organisaties en (semi)overheden. De focus ligt daarbij op gebiedsontwikkeling (grondverwerving en onteigening) en overheidsaansprakelijkheid. Daarbij dagen we je uit om jezelf te ontwikkelen tot specialist op deze gebieden. Je wordt aangemoedigd om een actieve bijdrage te leveren aan kennisontwikkeling door mee te schrijven aan publicaties, zowel op onze website als in vakbladen.

Waar ga je werken?
Je gaat deel uitmaken van onze sectie Overheid & Vastgoed, die verspreid is over Nijmegen en Arnhem. Binnen de sectie werken specialisten op alle rechtsgebieden waarmee overheden te maken krijgen, zowel in de bestuurs- als civielrechtelijke praktijk.Binnen de sectie ga jij in het bijzonder samenwerken met Hanna Zeilmaker (advocaat-partner) en Joske Hagelaars (advocaat-medewerker).

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd in het Nederlands recht en je hebt affiniteit met het grensvlak tussen publiek- en privaatrecht. Je bent een scherp denker en staat stevig in je schoenen. Je bent enthousiast, assertief en ambitieus. Je bent dienstverlenend ingesteld en vindt het leuk om goede contacten met onze cliënten op te bouwen en te onderhouden. Je woont in de regio Arnhem-Nijmegen of bent bereid hier te komen wonen.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van je advocaat-stage
(meestal: 3 jaar en 3 maanden);
- als advocaat-stagiair(e) start je met een salaris van € 3.225,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2019, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Hanna Zeilmaker (advocaat-partner) op 024-381 31 86.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ in de linkerkant van dit scherm. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (HR adviseur).