Werken bij
Dirkzwager

Cécile Schobben  

Bestuurder  Bestuurssecretaris

(Fulltime dienstverband, 37,5 uur)

Waar ga je werken?
Dirkzwager heeft in de afgelopen jaren een belangrijke transitie doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld van regionaal advocaten- & notarissenkantoor tot een pro-actieve en innovatieve (inter)nationale juridische en fiscale dienstverlener.

Bij Dirkzwager werken medewerkers binnen de business service nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Het bestuur heeft het streven deze organisatie zo efficiënt en doelmatig mogelijk in te richten. In dat kader is besloten om het bestuurssecretariaat op een andere wijze in te richten.

De bestuurssecretaris werkt nauw samen met de professioneel bestuurder en het dagelijks bestuur. Je bent de spil van het bestuurssecretariaat en van cruciaal belang voor het goed functioneren van het bestuur. Daarmee lever je een toegevoegde waarde aan het bestuur en de vennoten.

Wat ga je doen?
Je vervult het hele spectrum aan taken; dit kan variëren van complex agendabeheer tot het maken van een projectplanning. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit het zelfstandig voorbereiden, notuleren en deadlines bewaken van de vergaderingen van het dagelijks bestuur, de ALV, OR, MT en diverse overige (partner)overleggen. Je bent 1e aanspreekpunt voor het dagelijks bestuur zowel intern als extern en beheert de mailbox van het bestuur en de bestuurder. Los van de administratieve taken zal je volledig zelfstandig functioneren in de afhandeling van follow up naar betrokkenen, ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van het meerjarenbeleidsplan (beleidscyclus) en voor slagvaardige communicatie over genomen besluiten. Je hebt daarmee contact binnen alle geledingen van de organisatie.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld juridisch of bedrijfskunde). Ervaring als bestuurssecretaris is een pré. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je weet goed de weg in programma’s binnen het Office pakket..

Werk je ordelijk en discreet? Weet je met tact te opereren, heb je een goede politieke antenne en kan je snel schakelen? Ben je energiek, pragmatisch, proactief en heb je een dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je. 

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Cécile Schobben, bestuurder. Je kunt Cécile bereiken op telefoonnummer (026) 353 83 26.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels - Smits, HR adviseur.