Werken bij
Dirkzwager

Pieter Sonneveld

Manager marketing & communicatieBusiness Development Adviseur

Marktfocus | Sparringpartner | Overtuigend | Juridische en fiscale dienstverlening | Verbindende factor | Commercieel inzicht | 

Wie zijn wij?
De afdeling marketing & communicatie van Dirkzwager is, naast de dagelijkse ondersteuning van de juridische dienstverlening, actief bezig met de in- en externe positionering van Dirkzwager en de vraag welke off- en online kanalen daar het beste bij passen. Hoofdgebieden van de afdeling marketing & communicatie zijn hierbij interne communicatie, pr & persrelaties, content- en eventmarketing, e-commerce, sales & acquisitie, sponsoring en klantmonitoring. In samenwerking met HR is de afdeling ook betrokken bij arbeidsmarktcommunicatie. Lees meer.

Wat ga je doen?
Dit betreft een nieuwe functie binnen de afdeling marketing & communicatie. De Business Development Adviseur heeft marktfocus en is een waardevolle sparringpartner voor de secties en de vakgroepen. Hij/zij vormt een belangrijke verbinding tussen klant, praktijk en de verschillende stafafdelingen. 

De rol van deze adviseur is om enerzijds concreet operationeel aan de slag te gaan en anderzijds om kwartier te maken/te verkennen wat Business Development voor Dirkzwager is. De Business Development Adviseur bouwt mee aan de optimale groei van Dirkzwager. Lees meer.

Wie ben jij?
Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau. Jij bent overtuigend en communicatief vaardig. Bij voorkeur opgeleid in een economische en/of commerciële richting. Ervaring in een soortgelijke rol in een commerciële omgeving en projectmanagement. Juridische marktkennis is een pré.  Verder heb jij commercieel inzicht, ben jij klant- en resultaatgericht en kun jij effectief samenwerken. Lees meer.

Interesse?
Voel jij je thuis in een complexe en dynamische organisatie, werk je graag met stevige professionals en spreekt bovenstaande vacature je aan? Laat dan van je horen en solliciteer via de oranje button 'online solliciteren'. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits. Wil je graag aanvullende informatie over deze vacature dan kan je bellen met Pieter Sonneveld, manager marketing & communicatie op 026 - 353 83 57. 

De volledige vacaturetekst vind je hier.