Werken bij
Dirkzwager

Petra Kiphardt

HR ManagerErvaren belastingadviseur BTW

Samenwerken, ondernemerschap, kennis delen, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, senior tax advisor, prettige woon- en werkomgeving.
Spreken deze kernwoorden je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met het geven van adviezen op het gebied van btw en overdrachtsbelasting aan internationale en nationale klanten en wil doorgroeien naar partner. Vanuit een stevige analytische basis werk je graag hands-on samen met klanten, collega’s en de Belastingdienst. Je bouwt zelf een algemene praktijk op en wordt betrokken bij vastgoed gerelateerde vraagstukken.

Waar ga je werken?
Je werkt vanuit onze vestiging in Arnhem nauw samen met je collega Tax-specialisten maar zeker ook met de advocaten en kandidaat-notarissen Ondernemingsrecht en Vastgoed.

Wie ben jij?
Je bent ondernemend en hebt ambitie om je verder te ontwikkelen. Met een proactieve en positieve instelling werk je graag samen aan de verder uitbouw van onze fiscale praktijk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over een afgeronde opleiding van de NOB en hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring in de btw praktijk.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:
- marktconform salaris (mede afhankelijk van relevante werkervaring);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gerton Rademaker of Cuno Wittrock. Je bereikt Gerton of Cuno via telefoonnummer 088-2424 100.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ in de linkerkant van dit scherm. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (HR Manager).