Werken bij
Dirkzwager

Bart Lotgerink

Kandidaat-notaris


Gevorderd allround kandidaat-notaris (sectie Ondernemingsrecht)

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière als kandidaat-notaris? Heb je zin om te werken in een brede notariële praktijk waarin zowel ondernemingsrecht, familierecht als vastgoed voorbijkomen? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?
Als gevorderd kandidaat-notaris voer je grotendeels zelfstandig je praktijk. Jouw cliënten zijn vooral ondernemers. Jij bent hun adviseur in brede zin. Dit betekent dat je het ene moment bezig bent met ondernemingsrecht, het andere moment met vastgoed en dan weer met familierecht. Dit maakt jouw praktijk gevarieerd en uitdagend. Je stelt stukken op en hebt veel overleg met je cliënten.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de sectie ondernemingsrecht van onze vestiging in Nijmegen. Op deze sectie werken (kandidaat-)notarissen en advocaten aan juridische dossiers voor ‘de ondernemer’. Jij gaat aan de slag in de notariële praktijk van de sectie. Samen met een ervaren notaris en een senior kandidaat-notaris adviseer je ‘de ondernemer’ op alle notariële rechtsgebieden. Wij richten ons met name op de directeur-grootaandeelhouder en familiebedrijven.

Wie ben jij?
Je hebt notarieel recht gestudeerd en hebt enkele jaren ervaring als kandidaat-notaris. Je wilt graag aan de slag in een afwisselende praktijk. Het is voor ons geen vereiste dat je nu ook werkzaam bent in een brede praktijk met ondernemingsrecht, vastgoed én familierecht. Veel belangrijker vinden we dat je van nature breed geïnteresseerd bent en dat je een stap wilt zetten in je carrière.

Onze vacature is interessant als je op zoek bent naar veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk. Verder moet je het leuk vinden om zo af en toe een netwerkborrel te bezoeken.

Voor ons is het een pre als je afkomstig bent uit de regio Nijmegen of deze regio inmiddels goed kent. Dat helpt je namelijk in het contact met de Nijmeegse ondernemer.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:
- een salaris dat past bij jouw ervaring;
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met:

Bart Lotgerink– senior kandidaat-notaris
– telefoonnummer (0)24 381 27 31

Selma van Ramele – advocaat en sectiehoofd ondernemingsrecht Nijmegen – telefoonnummer (0)24 381 31 38

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).