Werken bij
Dirkzwager

Petra Kiphardt

HR managerHR adviseur (80 - 100%)

Bij Dirkzwager legal & tax werken collega’s in de business service nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te ondersteunen.
Voor onze afdeling Human Resources (HR) zijn wij op zoek naar een HR adviseur.

Wij breiden ons HR-team graag uit met jou als nieuwe collega; dat team bestaat nu uit 2 secretaresses, een recruiter, HR adviseur en de HR-manager. Met elkaar geven we vorm aan duurzaam HR-beleid en dragen we bij aan het succes van ons kantoor. In de afgelopen jaren is Dirkzwager sterk gestegen in de top van meest populaire juridische werkgevers; in 2018 behaalden we, voor de 3e maal op rij in de top 10, een respectabele 4e plek in die top.

HR houdt zich bezig met in-, door en uitstroom waaronder arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, ontwikkeling en opleiding.
Als HR-adviseur assisteer je bij het uitvoeren en optimaliseren van het HR-beleid, implementeer je nieuwe processen en draag je zorg voor de uitvoering van bestaande processen en regelgeving. Je werkt in een directe lijn met en rapporteert aan de HR-manager.
Samen met je directe collega HR-adviseur geef je in brede zin professionele ondersteuning aan leidinggevenden en fungeer je als aanspreekpunt voor alle medewerkers in onze organisatie. Je takenpakket is breed; van individuele casuïstiek en personele vraagstukken tot (strategische) personeelsplanning, talentontwikkeling en organisatie brede projecten op HR-gebied.

Wij zoeken een nieuwe collega die hbo of wo heeft afgerond in de richting van HRM, Bedrijfskunde of rechten. Een aantal jaren relevante werkervaring in de zakelijke (juridische) dienstverlening is een voorwaarde.
Je werkt oplossingsgericht, beheerst diverse stijlen van adviseren waarbij je gebruik maakt van je humor en creativiteit. Je denkt analytisch, doorziet complexe materie en bent integer.

Voel je je thuis in een complexe organisatie en werk je graag met stevige professionals? Laat dan van je horen en solliciteer op deze zelfstandige functie waarbij je werkt in teamverband.

Voor specifieke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Petra Kiphardt (HR manager) 026 - 353 83 33.

Interesse? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt.