Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurSecretaresse HR- (80-100% dienstverband; fulltime = 37,5 uur)

Bij Dirkzwager werken medewerkers binnen de business service nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen.

Op de afdeling Human Resources (HR) werken we nauw samen vanuit het secretariaat, recruitment, de adviseurs en manager. Met elkaar geven we vorm aan duurzaam HR-beleid en dragen we bij aan het succes van ons kantoor.

Binnen ons HR-team komt op korte termijn (startdatum begin december) een vacature voor secretaresse vrij. Dit zal in eerste instantie zijn in verband met de vervanging van een van onze collega's in verband met zwangerschapsverlof, maar mogelijk is er daarna ruimte voor verlenging. Je werk en werkplek deel je met je collega in een zogenaamde duo-constructie.

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het (zelfstandig) secretarieel en administratief ondersteunen van de afdeling. Het grootste deel van de taken is vertrouwelijk van aard en gericht op werving en selectie, arbeidsongeschiktheid, de Dirkzwager Academy, het festiviteitenbeleid en het beheer van (digitale)personeelsdossiers.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+), ervaring als secretaresse en interesse op het HR-vlak. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je weet goed de weg in programma's als Word, Outlook, Excel en bij voorkeur AFAS.

Werk je ordelijk en discreet? Ben je pragmatisch, proactief en heb je een dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Heb je vragen neem dan contact op met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur via 026 - 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.