Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

PersoneelsfuntionarisJuridisch medewerker (60%-80%) Sectie Aansprakelijkheid, schade en verzekering

Voor onze sectie Aansprakelijkheid, schade en verzekering in Arnhem zijn wij op zoek naar een proactieve en zelfstandige juridisch medewerker.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering. De landelijk en internationaal opererende sectie staat vooral verzekeraars en hun verzekerden bij en is de grootste in Nederland. De advocaten op de sectie behandelen allerhande zaken op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Jouw directe collega’s zijn 15 advocaten, 1 senior juridisch medewerker en 9 secretaresses.

 Wat ga je doen?
Als juridisch medewerker bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het bijhouden van know-how-systemen, het wekelijks verzorgen van updates met betrekking tot rechtspraak en literatuur, het onderhouden van externe contacten voor onze cursussen en verricht je juridisch-inhoudelijk werk ter ondersteuning van de advocaten.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO-rechten of bent een duaal- of deeltijdstudent HBO-rechten met relevante ervaring. Je hebt een aantoonbare belangstelling voor het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Ben je daarnaast dienstverlenend, accuraat en kwaliteitsgericht? Dan maken wij graag kennis met je!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim Weterings, advocaat – salary partner. Je bereikt Wim via (026) 353 8322 of weterings@dirkzwager.nl.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.