Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurJuridisch medewerker - sectie Ondernemingsrecht (80%-100%; fulltime = 37,5 uur)

Ter versterking van het Nijmeegse team van de sectie Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve juridisch medewerker.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de sectie Ondernemingsrecht in Nijmegen. Binnen de sectie werken (kandidaat-)notarissen, advocaten, juridisch medewerkers en secretaresses nauw samen. Onze cliënten zijn voornamelijk middelgrote en grote (nationale en internationale) bedrijven. Voor het onderdeel Vertragingsschade in luchtvaartzaken zijn wij op zoek naar uitbreiding van hetteam.

Wat ga je doen?
Als juridisch medewerker bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het corresponderen met de luchtvaartmaatschappij, het ondersteunen bij en het opstellen van processtukken en het verrichten van de diverse administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken. Daarbij kun je denken aan het aanmaken van nieuwe dossiers, verwerken van post en het uitwerken en opstellen van correspondentie. Je behandelt daarmee een dossier van begin tot eind. Tevens assisteer je bij het opstellen van artikelen.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO-rechten. Je hebt aantoonbare belangstelling voor Europees recht en in het bijzonder luchtvaartrecht. Ben je daarnaast stressbestendig, dienstverlenend, accuraat, kwaliteitsgericht en ben je niet bang je mouwen op te stropen? Dan maken wij graag kennis met je!

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer (026) 353 83 66

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.