Werken bij
Dirkzwager

Bart Lotgerink

Kandidaat-notaris


Kandidaat-notaris ondernemingsrecht Nijmegen (starter)

Wij hebben plek voor een gedreven kandidaat-notaris die het leuk vindt om zijn/haar carrière te beginnen in een brede notariële ‘ondernemerspraktijk’.

Wat ga je doen?
Als kandidaat-notaris ga je aan de slag in een echte ‘ondernemerspraktijk’. Je stelt stukken op en hebt zelfstandig contact met je cliënten. Op een gemiddelde werkdag ben je bezig met verschillende notariële rechtsgebieden. Dat houdt je praktijk afwisselend.

Zo kan het zijn dat je je dag begint met het bedenken van een vennootschapsrechtelijke herstructurering, dat je voor de lunch een overdracht van een bedrijfspand regelt en dat je in de middag voor de ondernemer een testament opstelt. Zo nu en dan bezoek je ook een netwerkborrel voor ondernemers of schuif je aan bij een wedstrijd van NEC.

Wij leiden je op tot een allround kandidaat-notaris met een groot netwerk in ondernemend Nijmegen en omgeving.
Naast je dagelijkse praktijk volg je de verplichte beroepsopleiding notariaat. Wij moedigen je ook aan om actief te worden bij de JoKaNoBo, de vereniging voor jonge kandidaat-notarissen in Gelderland.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de sectie ondernemingsrecht van onze vestiging in Nijmegen. Op deze sectie werken (kandidaat-)notarissen en advocaten aan juridische dossiers voor ‘de ondernemer’. Jij gaat aan de slag in de notariële praktijk van de sectie. Samen met een ervaren notaris en een senior kandidaat-notaris adviseer je ‘de ondernemer’ op alle notariële rechtsgebieden. Wij richten ons met name op de directeur-grootaandeelhouder en familiebedrijven.

Wie ben jij?
Je hebt notarieel recht gestudeerd of bent bijna klaar met je opleiding. Je kent jezelf als iemand die graag zelfstandig werkt en die houdt van eigen verantwoordelijkheid en afwisseling. Je begrijpt dat een ondernemer vooral ‘vooruit’ wil en hebt een hands-on mentaliteit. Verder sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om op een netwerkborrel met een ondernemer het gesprek aan te gaan.

Voor ons is het een pré als je afkomstig bent uit de regio Nijmegen of deze regio inmiddels goed kent. Dat helpt je namelijk in het contact met de Nijmeegse ondernemer. Enige ervaring binnen de algemene notariële praktijk is niet noodzakelijk, maar wel een groot voordeel als je bij ons komt werken.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van drie jaar en drie maanden;
- een startsalaris van € 3172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte notariële beroepsopleiding als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met:

Bart Lotgerink – senior kandidaat-notaris
– telefoonnummer (0)24 381 27 31

Selma van Ramele – advocaat en sectiehoofd ondernemingsrecht Nijmegen – telefoonnummer (0)24 381 31 38

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).

Wij kijken uit naar je sollicitatie.