Werken bij
Dirkzwager

Deline Kruitbosch

Kandidaat-notaris - Associate partner


Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht Arnhem

Wij zoeken een enthousiaste beginnend of iets gevorderd kandidaat-notaris (3-5 jaar) voor de sectie ondernemingsrecht van onze vestiging in Arnhem.

Wat ga je doen?
Allerhande werkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht. M&A, reorganisaties, juridische fusies en splitsingen, adviseren over ondernemingsstructuren en governance en bedrijfsoverdrachten. Op de sectie ondernemingsrecht is geen dag hetzelfde. Vanaf dag één doe je mee in al onze zaken én word je hier ook echt in meegenomen. En vanzelfsprekend kom je direct in aanraking met onze cliënten. Dat zijn grote en middelgrote (internationale) bedrijven, directeur-grootaandeelhouders en non-profit instellingen. Er wordt nauw samengewerkt met onze eigen advocaten en fiscalisten en andere disciplines, zoals accountants.

Op een gemiddelde werkdag ben je bezig met het opstellen van statuten en andere akten, het bijwonen van besprekingen met cliënten, het voeren van telefoongesprekken en het oplossen van juridische vraagstukken. Een deel van onze praktijk is in het Engels. Ons doel is om van jou een zelfstandig werkend kandidaat-notaris te maken binnen een enthousiast team van notarissen, advocaten en fiscalisten dan wel ervoor te zorgen dat je je optimaal verder kunt ontwikkelen, onder begeleiding van ervaren kandidaat-notarissen en notarissen

Op onze sectie wordt hard gewerkt, veel gediscussieerd en gelukkig ook veel gelachen.

Naast je dagelijkse praktijk volg je, voor zover je deze nog niet hebt afgerond, de verplichte notariële beroepsopleiding. Wij moedigen je ook aan om actief te worden bij de JoKaNoBo, de vereniging voor jonge kandidaat-notarissen in Gelderland.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de sectie ondernemingsrecht van onze vestiging in Arnhem. Jouw directe collega’s zijn (kandidaat-)notarissen, advocaten, fiscalisten, juridisch medewerkers en collega’s van het secretariaat. De sectie houdt zich bezig met alle facetten van het ondernemingsrecht.

Wie ben jij?
Je bent net of bijna klaar met je studie notarieel recht of hebt al ervaring opgedaan als kandidaat-notaris bij een ander kantoor, maar bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Je hebt een grote interesse in het ondernemingsrecht. Je bent analytisch en sociaal sterk. Verder ben je creatief en houd je ervan om ‘out of the box’ te denken. Je vindt het leuk om in teamverband te werken met andere enthousiaste professionals in en buiten de sectie. Fiscale kennis is een pré, goede kennis van het Engels is een must.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

-als kandidaat-notaris start je in je eerste jaar met een salaris van
€ 3.226,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je meer ervaring hebt, start je met het salaris dat binnen onze schalen behoort bij het betreffende aantal ervaringsjaren;

- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte notariële beroepsopleiding als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met:

Deline Kruitbosch - kandidaat-notaris - associate partner
(026 - 365 55 67) of Tim Wierenga - kandidaat-notaris (026 - 365 55 64)

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Melanie Kraan (HR adviseur).