Werken bij
Dirkzwager

Pieter Sonneveld

Manager Marketing & CommunicatieMarketing & Communicatie medewerker events (80-100%)

Dirkzwager heeft in de afgelopen jaren een belangrijke transitie doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld van regionaal advocaten- & notarissenkantoor tot een pro-actieve en innovatieve (inter)nationale juridische en fiscale dienstverlener. Mede hierdoor heeft Dirkzwager een sterke positie ingenomen in een sector die flink in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt.

Bij Dirkzwager werken ruim 300 mensen waarvan circa 135 advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs en 40 juridische ondersteuners. Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen op het innovatieve kennisplatform www.dirkzwager.nl.

De afdeling marketing & communicatie is, naast de dagelijkse ondersteuning van de juridische dienstverlening, actief bezig met de in- en externe positionering van Dirkzwager en de vraag welke off- en online kanalen daar het beste bij passen. Hoofdgebieden van de afdeling marketing & communicatie zijn hierbij interne communicatie, pr & persrelaties, content- en eventmarketing, e-commerce, sales & acquisitie, sponsoring en klantmonitoring. In samenwerking met HR is de afdeling ook betrokken bij arbeidsmarktcommunicatie.

Voor onze afdeling marketing & communicatie zijn wij op zoek naar een medewerker events.

Ons marketing & communicatie-team bestaat nu uit een manager marketing & communicatie, een medewerker online, een medewerker pr & communicatie en een secretaresse. Wij breiden dit team graag uit met jou als nieuwe collega events.

Als medewerker events ben je binnen de plannen van de afdeling verantwoordelijk voor de organisatie van alle in- en externe events van Dirkzwager. Je neemt de lead in de organisatie van deze events en werkt hierbij nauw samen met de juridische en fiscale secties en vakgroepen binnen Dirkzwager. Ook werk je samen met je collega’s van de afdeling marketing & communicatie (medewerker online en de medewerker PR & communicatie). Je rapporteert aan de manager marketing & communicatie.

Wij zoeken een nieuwe collega die een relevante HBO opleiding heeft afgerond, bij voorkeur in de richting Communicatie of Marketing. Ervaring in de zakelijke (juridische) dienstverlening is wenselijk.
Je weet als geen ander hoe een goed evenement van a tot z georganiseerd moet worden. Van de intake met de organiserende sectie tot de evaluatie en kwaliteitstoetsing naderhand. Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, je kunt het initiatief nemen in (event)projecten en hebt een sterk probleemoplossend - en adviserend vermogen. Je hebt kennis van de nodige (digitale) communicatiemiddelen- en technieken.

Voel je je thuis in een complexe organisatie en werk je graag met stevige professionals? Ben jij in staat om je vakinhoudelijke kennis te combineren met je passie voor het organiseren van events? Laat dan van je horen en solliciteer op deze zelfstandige functie waarbij je werkt in teamverband.

Voor specifieke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Pieter Sonneveld manager marketing & communicatie (telefoonnummer 026–3538357).

Voor meer informatie over ons kantoor kijk je op www.dirkzwager.nl.

Interesse? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Pieter Sonneveld.