Werken bij
Dirkzwager

Pieter Sonneveld

Manager Marketing & CommunicatieMarketing & Communicatie medewerker online (80 - 100%)

Dirkzwager heeft in de afgelopen jaren een belangrijke transitie doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld van regionaal advocaten- & notarissenkantoor tot een pro-actieve en innovatieve (inter)nationale juridische en fiscale dienstverlener. Mede hierdoor heeft Dirkzwager een sterke positie ingenomen in een sector die flink in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt.

Bij Dirkzwager werken ruim 300 mensen waarvan circa 135 advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs en 40 juridische ondersteuners. Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen op het innovatieve kennisplatform www.dirkzwager.nl.

De afdeling marketing & communicatie is, naast de dagelijkse ondersteuning van de juridische dienstverlening, actief bezig met de in- en externe positionering van Dirkzwager en de vraag welke off- en online kanalen daar het beste bij passen. Hoofdgebieden van de afdeling marketing & communicatie zijn hierbij interne communicatie, pr & persrelaties, content- en eventmarketing, e-commerce, sales & acquisitie, sponsoring en klantmonitoring. In samenwerking met HR is de afdeling ook betrokken bij arbeidsmarktcommunicatie.

Voor onze afdeling marketing & communicatie zijn wij op zoek naar een medewerker online.

Ons marketing & communicatie-team bestaat nu uit een manager marketing & communicatie, een medewerker online, een medewerker pr & communicatie en een secretaresse. Wij breiden dit team graag uit met jou als nieuwe collega online marketing.

Als medewerker online stel je in samenwerking met de manager marketing & communicatie en je directe collega medewerker online het plan voor e–commerce samen en ben je verantwoordelijk voor de implementatie, uitvoering en het beheer daarvan. Daaronder valt het analyseren van de online prestaties en het bereik van de kanalen waar Dirkzwager online kennis mee deelt. Daarnaast adviseer en help je collega’s proactief in het (beter) gebruiken van de Dirkzwager kennispagina’s en het gebruik van andere online kanalen. Ook ben je betrokken bij de verdere ontwikkeling van de online kanalen van Dirkzwager

Wij zoeken een nieuwe collega die een relevante opleiding op HBO niveau heeft afgerond, bij voorkeur in de richting Communicatie of Marketing. Ervaring in de zakelijke (juridische) dienstverlening is wenselijk maar wij nodigen ook graag  startend medewerkers uit op deze functie te solliciteren. Grondige kennis van (digitale) communicatiemiddelen en –technieken, Google Analytics en SEO zijn een pré. Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, je bent gewend het initiatief te nemen en hebt een sterk probleemoplossend - en adviserend vermogen.

Voel je je thuis in een complexe organisatie en werk je graag met stevige professionals? Ben jij in staat om je vakinhoudelijke kennis te combineren met passie voor online communicatie en deze op professionele wijze over te brengen op je collega’s? Laat dan van je horen en solliciteer op deze zelfstandige functie waarbij je werkt in teamverband.

Voor specifieke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Pieter Sonneveld manager marketing & communicatie (telefoonnummer 026–3538357).

Voor meer informatie over ons kantoor kijk je op www.dirkzwager.nl.

Interesse? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Pieter Sonneveld.