Werken bij
DirkzwagerTweedaagse masterclass april 2018


Kom jij kennismaken met Dirkzwager?
Op donderdag 12 en vrijdag 13 april 2018 organiseren wij een tweedaagse masterclass op ons kantoor in Arnhem. Van donderdag op vrijdag overnacht je in een hotel in Arnhem.

Ons doel is om jou te laten ervaren wie we zijn en wat we doen. Het programma bestaat uit een combinatie van inhoudelijke en informele activiteiten.

Voor wie?
Je kunt je aanmelden als je in de masterfase van je rechtenopleiding zit. Dat kan zijn rechtsgeleerdheid (iedere afstudeerrichting) of notarieel recht. Je kunt ook solliciteren als je heel recent bent afgestudeerd. We hebben in totaal 20 plekken.

Solliciteren
Heb jij interesse om deel te nemen? Solliciteer dan naar één van de plekken door te klikken op de knop 'online solliciteren' hieronder.

Vul je gegevens in en upload je motivatiebrief, CV, ongeschoonde cijferlijsten (bachelor en master) en eventuele stagebeoordelingen.

Update 16 maart 2018: de aanmelddeadline is verstreken. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Sollicitatieprocedure
De procedure ziet er als volgt uit:
1.
Na het insturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail;
2.
Op woensdag 21 maart 2018 hoor je of wij je uitnodigen voor een motivatiegesprek;
3.
De motivatiegesprekken vinden plaats op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 maart 2018 op ons kantoor in Arnhem. Houd deze data zoveel mogelijk vrij in je agenda.(Als je ver weg woont, kunnen we het gesprek ook via Skype of Facetime doen, dan hoef je niet af te reizen naar Arnhem).
4.
Op donderdag 29 maart 2018 laten we je weten of je een van de 20 deelnemers aan onze masterclass bent.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Steef Verheijen, recruiter.

Contactgegevens:
E: verheijen@dirkzwager.nl
T: 026-353 84 68