Werken bij
Dirkzwager

Loes Vink

Recruiter


Masterclass 2019

Kom jij kennismaken met Dirkzwager?
Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2019 organiseren wij een tweedaagse masterclass op ons kantoor in Arnhem. Van donderdag op vrijdag overnacht je in een hotel in Arnhem.

Ons doel is om jou te laten ervaren wie we zijn en wat we doen. Het programma bestaat uit een combinatie van inhoudelijke en informele activiteiten.

Voor wie?
Je kunt je aanmelden als je in de masterfase van je rechtenopleiding zit. Dat kan zijn rechtsgeleerdheid (iedere afstudeerrichting),  notarieel of fiscaal recht. Je kunt ook solliciteren als je heel recent bent afgestudeerd. We hebben in totaal 20 plekken.

Solliciteren
Heb jij interesse om deel te nemen? Solliciteer dan naar één van de plekken door te klikken op de knop 'online solliciteren' hieronder.

Vul je gegevens in en upload je motivatiebrief, CV, ongeschoonde cijferlijsten (bachelor en master) en eventuele stagebeoordelingen.

Sollicitatieprocedure
De procedure ziet er als volgt uit:

1.Na het insturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail;
2. Op woensdag 17 april hoor je of wij je uitnodigen voor een motivatiegesprek;
3.De motivatiegesprekken vinden plaats in week 17 op ons kantoor in Arnhem. Houd deze data zoveel mogelijk vrij in je agenda.
(Als je ver weg woont, kunnen we het gesprek ook via Skype of Facetime doen, dan hoef je niet af te reizen naar Arnhem).
4. Op vrijdag 26 april 2019 laten we je weten of je een van de 20 deelnemers aan onze masterclass bent.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Loes Vink, recruiter.

Contactgegevens:
E:
recruitment@dirkzwager.nl
T: 026-353 84 68