Ontwikkeling & Opleiding


Ben jij ambitieus en wil je het beste uit jezelf halen? Heb je het zelfvertrouwen om de kansen die Dirkzwager jou biedt aan te pakken? Wil je hard werken en samen veel plezier beleven? En dat bij het grootste juridische en fiscale kantoor buiten de Randstad? Dan is de kans groot dat jij past bij ons!

Bij Dirkzwager ga je niet alleen leren, maar vooral ook doen. Je krijgt de kans om een actieve rol te spelen, verantwoordelijkheid te nemen, zelf publicaties te schrijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Jij gaat zelfbewust werken aan het opbouwen van een specialisme, vanuit het perspectief van jouw cliënten. Uiteraard binnen de kaders van onze organisatie en je eigen leercurve.

Dirkzwager zoekt talent en heeft jou veel te bieden. Jij ons ook?


Dirkzwager Academy
Dirkzwager investeert in kennis. Van medewerker tot partner: we ondersteunen ieders ontwikkeling de gehele carrière door. Zo borgen we de toekomst van ons kantoor en binden we ambitieuze advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen. Onze cliënt krijgt zo de best opgeleide adviseurs aan tafel.

Vanuit de gedachte dat ‘onze medewerkers verantwoordelijk zijn voor het hoge niveau van dienstverlening’ is de Dirkzwager Academy opgericht. Met leeractiviteiten, trainingen, tips & trucs bijeenkomsten, coaching, workshop en opleidingen werken we aan onze ambitie, organisatiedoelstellingen en bieden we medewerkers de tools om hoge kwaliteit te kunnen leveren. Dirkzwager Academy biedt een combinatie van leervormen. Dit geeft variatie en vergroot het leerrendement. Zo wordt gevarieerd in groepsleren en individueel leren en on en off the job leren. Leren vind ook plaats gedurende het werk, door uitwisseling van expertise. Naast de bestaande werk- en begeleidingsstructuren (zoals bij stagiaire – patroon of medewerker – manager) leren we van en met elkaar door leren en werken in elkaar te laten overvloeien.


In de praktijk
Naast het werk als jurist en de mogelijkheden die de Dirkzwager Academy biedt wordt de beroepsopleiding voor de Advocatuur, het Notariaat of de beroepsopleiding Belastingadviseurs gevolgd. Op individuele basis zijn er mogelijkheden voor post academisch onderwijs (bijvoorbeeld een Grotius-opleiding). Voor de overige functies geldt dat waar nodig kennisinhoudelijke trainingen kunnen worden gevolgd (op aanvraag). Daarbij staat voorop dat de scholing dient ter ondersteuning van een goede uitoefening van de functie.