Procedure

 

Juridische functies
Bij de sollicitatie voor een juridische vacature wordt een voorselectie gemaakt op basis van een motivatiebrief, cv, cijferlijsten, scriptie en eventuele stagebeoordelingen. Daarna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met een medewerker van recruitment. Verloopt dit gesprek positief dan krijg je snel een uitnodiging voor een (digitale) GITP test waarin je persoonlijkheid en capaciteiten worden getest. Daarna vinden de vervolggesprekken plaats met partners en medewerkers van de beoogde sectie.

De GITP rapportage gebruiken we als leidraad in de gesprekken en daarna ook voor je verdere begeleiding en ontwikkeling binnen Dirkzwager. Als de gesprekken goed verlopen, bespreken we als laatst de arbeidsvoorwaarden.

 

 

Niet – juridische functies
Bij de sollicitatie voor een niet-juridische vacature wordt een voorselectie gemaakt op basis van motivatiebrief en cv. Daarna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de sollicitatiecommissie, bestaande uit een medewerker en de HR adviseur. Wanneer je solliciteert op een vacature binnen de business services zal de manager van de beoogde afdeling bij dit kennismakingsgesprek aanwezig zijn. Verloopt dit positief dan krijg je snel een uitnodiging voor de tweede ronde, waarin je kennismaakt met medewerkers van de beoogde sectie c.q. afdeling. Als ook dit gesprek positief verloopt ontvangen wij je graag bij ons op kantoor om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. 

De sollicitatieronde van MT-leden bestaat uit een eerste gesprek met de bestuurder-directeur en de HR manager. De tweede ronde bestaat bij een positief resultaat uit vervolggesprekken met bestuursleden, eventueel aangevuld met een collega MT-lid of een medewerker van de beoogde afdeling. Tot slot testen we in 1 dag je persoonlijkheid en capaciteiten bij het GITP in Nijmegen. Deze rapportage gebruiken we ook voor je verdere begeleiding en ontwikkeling binnen Dirkzwager. Als ook deze test geslaagd is bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden.

 

 

Student-stage
Bij de sollicitatie voor een student-stage wordt een voorselectie gemaakt op basis van een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. Daarna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de sollicitatiecommissie. Voor een WO stage bestaat deze uit één of twee stagecoördinatoren en eventueel een recruiter. Voor een HBO of MBO stage bestaat deze uit een medewerker en de HR adviseur. De dag na het kennismakingsgesprek wordt je gebeld door de recruiter of HR adviseur met de uitslag. Je weet dus snel waar je aan toe bent!

 

Wil je meer weten? Klik hier voor de contactinformatie van onze recruiter en HR adviseurs.