Werken bij
Dirkzwager

Petra Kiphardt

HR-managerRecruiter                                           (HR-medewerker werving)           (80%-100%; werkdag 7,5 uur)

Bij Dirkzwager werken medewerkers in de stafdiensten nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Binnen HR zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke recruiter.

Je collega’s op HR houden zich voornamelijk bezig met in-, door en uitstroom, waaronder arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden, ontwikkeling en opleiding.

Jij richt je op het adviseren, coördineren en uitvoeren van beleid met betrekking tot werving van nieuwe medewerkers waarbij je in een directe lijn werkt met de HR-manager.

Waar ga je je voornamelijk mee bezighouden?

  • Je onderhoudt, bedenkt en werkt wervingsmethoden uit;
  • Je werkt aan duurzame relaties met universiteiten en studentenverenigingen en legt contact met (high) potentials;
  • Je bent de schakel (in de communicatie) tussen werkgevers, externe doelgroep en je interne klanten en draagt daarmee bij aan een goede positionering van Dirkzwager op de arbeidsmarkt (ambassadeur);
  • Je organiseert inhouse dagen en events t.b.v. de doelgroep, houdt de AMC-administratie bij en bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van werkenbijdirkzwager-site.

Wij zoeken naar een nieuwe collega met een afgeronde HBO opleiding. Een specifieke (vervolg)opleiding WO-rechten en/of relevante werkervaring is zeer wenselijk.

Ben jij sociaal en communicatief vaardig en thuis in (digitale) communicatiemiddelen- en technieken? Solliciteer dan op deze zelfstandige functie.

Voor specifieke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Petra Kiphardt (HR-manager) 026 – 353 83 33 of met Marsinah Tempels – Smits (personeelsfunctionaris): 026 - 353 83 66.

Voor meer informatie over ons kantoor kijk op www.dirkzwager.nl.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt.