Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

PersoneelsfuntionarisSecretaresse – minimaal 60% (flexibel inzetbaar)

Wij zijn voor onze secretaressepool op zoek naar een flexibele en accurate secretaresse.

Waar ga je werken?
Je krijgt een contract voor vaste uren, maar zult (afhankelijk van de behoefte) worden ingezet als secretaresse op verschillende secties. Zowel op onze vestigingen in Arnhem als op onze vestiging in Nijmegen.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan bellen, agendabeheer, het (via dictafoon) uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails, het aanmaken en beheren van (digitale) dossiers en archiefwerkzaamheden. Je helpt ook bij het organiseren van workshops, lezingen en andere evenementen. Kortom: een heel diverse functie.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je kunt goed overweg met de computer. In programma’s als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) Powerpoint weet jij goed de weg. En je kunt vlot typen.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? Heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? En heb je enkele jaren ervaring in de advocatuur c.q. zakelijke dienstverlening? Dan maken wij graag kennis met je.

Flexibiliteit is een voorwaarde. Wij verwachten dat je minimaal zes dagdelen per week beschikbaar bent. Je daadwerkelijke werkplek is mede afhankelijk van drukte, verlof en ziekte van collega’s. Naast je flexibele beschikbaarheid is het daarom belangrijk dat je je makkelijk aanpast aan een nieuwe omgeving en nieuwe collega’s. Je zult namelijk op veel verschillende secties komen te werken.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, personeelsfunctionaris. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.