Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurSecretaresse sectie Aansprakelijkheid, schade & verzekering - (80-100%)

Vanwege zwangerschapsverlof van een van onze collega's zijn wij voor de periode juni tot en met november 2019 op zoek naar een enthousiaste en secure secretaresse voor onze sectie Aansprakelijkheid, schade en verzekering te Arnhem. Mogelijk behoort verlenging (60% dienstverband) tot de mogelijkheden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, schade en verzekering. De landelijk opererende sectie heeft vooral verzekeraars en assurantiemakelaars als cliënt. De advocaten op de sectie behandelen allerhande zaken op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Jouw directe collega’s zijn 15 advocaten, 2 (senior) juridisch medewerkers en 9 secretaresses.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan bellen, agendabeheer, het (via dictafoon) uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails, het aanmaken en beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Aantoonbare ervaring in de advocatuur is zeker een pré. Heb jij goede kennis van de programma’s binnen het Microsoft Officepakket en ben jij handig met diverse andere applicaties?

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.