Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurSecretaresse sectie Gezondheidszorg – (fulltime = 37,5 uur)

Ter versterking van het Nijmeegse team van de sectie Gezondheidszorg zijn we op zoek naar een enthousiaste en secure secretaresse.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan bellen, agendabeheer, het (via dictafoon) uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails, het aanmaken en beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden. Kortom: een heel diverse functie.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie gezondheidszorg. De sectie bestaat uit 12 advocaten, 1 juridisch werkstudent en 6 collega-secretaresses.

De sectie gezondheidszorg heeft veel affiniteit en jarenlange ervaring met alle sectoren in de zorg. De juristen van deze sectie adviseren en procederen in tal van kwesties waarmee zorginstellingen en professionals uit de zorg in de dagelijkse praktijk te maken krijgen. Kwalitatief hoogwaardige en snelle dienstverlening staan voorop.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, beheerst het Nederlands uitstekend en kunt vlot typen. Je kunt goed overweg met de computer. In programma’s als Word, Outlook en Excel weet jij goed de weg.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur, telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.