Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

PersoneelsfuntionarisSecretaresse sectie IE-IT - (5 dagen van 7,5 uur)

Wij zoeken vanwege vervanging een enthousiaste en secure fulltime secretaresse.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Intellectuele Eigendom en IT (IE/IT) in Arnhem. De sectie bestaat uit 8 advocaten, een juridisch medewerker en het secretariaat. Iedere advocaat heeft zijn eigen specialistatie (IE-recht, IT-recht of Privacyrecht). Kwalitatief hoogwaardige en snelle dienstverlening staan voorop.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan bellen, agendabeheer, het (via dictafoon) uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails, het aanmaken en beheren van (digitale) dossiers en archiefwerkzaamheden. Je helpt ook bij het organiseren van workshops, lezingen en andere evenementen. Kortom: een heel diverse functie.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands én het Engels uitstekend. Je kunt goed overweg met de computer. In programma’s als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) Powerpoint weet jij goed de weg. En je kunt vlot typen.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, personeelsfunctionaris. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.