Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurSecretaresse sectie Ondernemingsrecht - (60%; fulltime = 37,5 uur)

Ter versterking van het Arnhemse team van de sectie Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en secure secretaresse met gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan de telefoon aannemen, agendabeheer, het uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails, het aanmaken en beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden. Kortom: een erg diverse functie.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Ondernemingsrecht in Arnhem. Binnen deze sectie werken (kandidaat-)notarissen, advocaten, juridisch medewerkers en secretaresses nauw samen. Jij zult werkzaam zijn voor de advocatuur, samen met vijf andere secretaresses.

Onze klanten zijn voornamelijk middelgrote en grote (nationale en internationale) bedrijven.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst zowel de Nederlands als de Engels taal uitstekend. Je weet goed de weg in programma’s als Word, Outlook en (bij voorkeur) Powerpoint en Excel.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? Heb je zin om de boel goed te organiseren voor een aantal enthousiaste advocaten? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.