Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR-adviseurSecretaresse sectie Ondernemingsrecht – (fulltime = 37,5 uur)

Ter versterking van het Nijmeegse team van de sectie Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en secure secretaresse.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan het verwerken van post, het opmaken van overeenkomsten en processtukken en correspondentie, het beheren van de agenda’s van de juristen met wie je werkt,  het maken van (Powerpoint-) presentaties, het aanmaken en het beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden. Kortom: een heel diverse functie.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de sectie Ondernemingsrecht in Nijmegen. Binnen de sectie werken (kandidaat-)notarissen, advocaten, juridisch medewerkers en secretaresses nauw samen. Er zijn binnen de sectie Ondernemingsrecht Nijmegen vier andere secretaresses werkzaam.

Onze cliënten zijn voornamelijk middelgrote en grote (nationale en internationale) bedrijven.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend en een goede beheersing van het Engels is een pre. Je bent vaardig met programma’s als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) Powerpoint.

Ben je ook nog ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR-adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.