Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurSecretaresse sectie Ondernemingsrecht - (fulltime = 37,5 uur)

Ter versterking van het Arnhemse team van de sectie Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en secure secretaresse.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan het redigeren van processtukken, bellen, agendabeheer, het uitwerken van brieven en  adviezen, het versturen van mailings, het maken van (power point) presentaties, het aanmaken en het beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden. Kortom: een heel diverse functie.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij het Banking & Finance team binnen de sectie Ondernemingsrecht in Arnhem. Binnen dit team werken vier advocaten. Het team procedeert en adviseert over financieel rechtelijke vraagstukken en treedt daarbij op voor (en tegen) banken, semi-publieke instellingen, middelgrote en grote (nationale en internationale) bedrijven en MKB ondernemingen. Binnen de sectie Ondernemingsrecht werken (kandidaat-)notarissen, advocaten, juridisch medewerkers en secretaresses nauw samen. Er zijn binnen de sectie Ondernemingsrecht vijf andere secretaresses werkzaam.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend en een goede beheersing van het Engels is een pré. Je weet goed de weg in programma’s als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) PowerPoint.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.