Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

PersoneelsfuntionarisSecretaresse sectie Ondernemingsrecht (notariaat) Arnhem - 60% dienstverband (maandag, donderdag en vrijdag à 7,5 uur per dag)

Voor het notariële team van onze sectie Ondernemingsrecht in Arnhem zoeken we een accurate en klantgerichte secretaresse.

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig secretarieel en administratief ondersteunen van de juristen van het notariële deel van de sectie. Je bent met name bezig met legalisaties en declaraties voor de sectie.

Waar ga je werken?
Je gaat meewerken in een informeel team waar met elkaar gewerkt binnen de specialisatie ondernemingsrecht. Het team is actief voor middelgrote en grote (nationale én internationale) bedrijven, maar ook voor de eenmanszaak of starter. Daarnaast is er binnen de sectie zeer specifieke kennis aanwezig van de zorg- en welzijnssector en het onderwijs.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding of vergelijkbare werkervaring als achtergrond. Aantoonbare belangstelling voor het notariële werkveld is essentieel en werkervaring in het notariaat is zeker een pré. Heb jij goede kennis van de programma’s binnen het Microsoft Officepakket en ben jij handig met diverse andere applicaties? Zie jij jezelf verder als flexibel, dienstverlenend en kwaliteitsgericht? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, personeelsfunctionaris. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.