Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR-adviseurSecretaresse sectie Overheid & Vastgoed - (fulltime = 37,5 uur)

Ter versterking van het Arnhemse team van de sectie Overheid & Vastgoed zijn wij op zoek naar een enthousiaste en secure secretaresse.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de advocaten met wie je werkt op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan bellen, het beheren van de agenda’s van de juristen met wie je werkt, het opmaken c.q. uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails, het aanmaken en beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden. Kortom: een heel diverse functie.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Overheid & Vastgoed in Arnhem. Binnen deze sectie werken
(kandidaat-)notarissen, advocaten, fiscalisten, juridisch medewerkers en secretaresses nauw samen. Jij zult werkzaam zijn voor de advocatuur, samen met vijf andere secretaresses.

De vastgoedwereld is dynamisch. Elke dag is anders. Wet- en regelgeving veranderen snel. De sectie Vastgoed bedient cliënten uit de regio en landelijk opererende partijen, bedrijven, non-profit organisaties en (semi)overheden. Het contact met onze cliënten is laagdrempelig en proactief. Intern is de werksfeer open en informeel.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je kunt goed overweg met de computer. In programma's als Word, Outlook, Excel en (bij voorkeur) PowerPoint weet jij goed de weg. En je kunt vlot typen.

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve, positieve, en dienstverlenende instelling? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR-adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder.