Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR-adviseurSecretaresse sectie Vastgoed (notariaat) Arnhem (fulltime)

Ter versterking van het notariële team van onze sectie Vastgoed in Arnhem zoeken we een secretaresse.

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het (zelfstandig) secretarieel en administratief ondersteunen van de juristen in de vastgoedpraktijk van het notariële deel van de sectie. Daarbij kun je denken aan agendabeheer, het verzorgen van correspondentie, het versturen van e-mails, het corrigeren van teksten, het maken van declaraties, het aanmaken en beheren van dossiers en archiefwerkzaamheden.

Waar ga je werken?
Je gaat meewerken in een informeel team waar met elkaar gewerkt wordt voor veel grote opdrachtgevers, waaronder multinationals, institutionele beleggers en (semi-)overheden. Daarbij treden wij op als onpartijdig adviseur van koper én verkoper, maar desgewenst ook als adviseur van één van beide partijen. Met onze specifieke kennis zijn wij veel cliënten van dienst bij juridische kwesties van uiteenlopende aard.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding of vergelijkbare werkervaring als achtergrond. Aantoonbare belangstelling voor het notariële werkveld is essentieel en werkervaring in het notariaat is zeker een pré. Heb jij goede kennis van de programma’s binnen het Microsoft Officepakket en ben jij handig met diverse andere applicaties? Zie jij jezelf verder als flexibel, dienstverlenend en kwaliteitsgericht? Dan maken wij graag kennis met je.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR-adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.