Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

PersoneelsfuntionarisSecretarieel ICT medewerker - (100%: 37,5 uur)

Bij Dirkzwager werken medewerkers in de stafdiensten nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Binnen ICT zijn wij, vanwege het vertrek van een van onze medewerkers, op zoek naar een slagvaardige en probleemoplossende secretarieel ICT medewerker.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de ICT. Deze afdeling bestaat verder uit 1 hoofd ICT, 3 applicatiebeheerders, 1 webmaster en 2 medewerkers ICT. De stafafdeling ICT houdt zich met alle werkzaamheden op het gebied van de automatisering en software bezig ter ondersteuning van de gehele kantoororganisatie. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, dynamisch en open. Teamwork maar ook zelfstandig kunnen acteren en meedenken over en –werken aan verbetering van de dienstverlening past bij onze werkwijze.

Wat ga je doen?
Als secretaresse ondersteun je de ICT afdeling op secretarieel en administratief gebied. Daarbij kun je denken aan het coördineren en afhandelen van onder andere storings- en wijzigingsmeldingen en vragen van gebruikers én het uitvoeren van diverse werkzaamheden conform vastgestelde procedures en richtlijnen op het gebied van  ICT  en mobiele communicatie.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (MBO/MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend. Je hebt een sterke affiniteit en ervaring  met ICT, de (digitale) communicatiemiddelen en – technieken en je hebt grote kennis van het Office pakket.

Zie jij jezelf verder als (intern) klant- en kwaliteitsgericht? Heb je een proactieve en dienstverlenende instelling? Ben je bekend met  ITIL en kun je dit vertalen naar onze service management oplossing  Topdesk. Dan maken wij graag kennis met je. 

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Vincent Verploegen, hoofd ICT (telefoonnummer: (026) 353 83 87) of Marsinah Tempels-Smits, personeelsfunctionaris (telefoonnummer: (026) 353 83 66).

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.