Werken bij
Dirkzwager

Genoveva Hoppenreijs

Hoofd Facilitaire DienstUitvoerend medewerker facilitaire dienst (Arnhem/Nijmegen)

Wij zijn op zoek naar dienstverlenende en flexibele uitvoerend medewerkers ten behoeve van de facilitaire dienst te Arnhem & Nijmegen.

De werktijden zijn dagelijks van 12.30 uur of 14.30 uur tot 17.30 uur. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bezetting op de vestigingen Nijmegen (Van Schaeck Mathonsingel 4) en Arnhem (Velperweg 2). Flexibele inzetbaarheid (zowel qua locatie als extra werken) is daarmee een vereiste.

Standaard zal je minimaal 2 middagen per week werken; maar daarnaast is een beschikbaarheid van  3 middagen per week of meer een pré.

 Tot de werkzaamheden bij de facilitaire dienst kunnen behoren het verzorgen van de uitgaande post, het uitvoeren van de archiefprocedure en het lichten van akten en dossiers, het assisteren bij interne verhuizingen en het uitvoeren van kleine reparaties alsmede het verrichten van uiteenlopende ondersteunende activiteiten t.b.v. de interne dienst.

 Herken je jezelf in het volgende profiel laat het ons dan weten:

  • twee rechterhanden met enige technische kennis;
  • zowel zelfstandig sterk als een teamplayer;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord;
  • computerkennis (Word, Outlook en Excel);
  • kwaliteitsgericht, discreet, accuraat en collegiaal;
  • relevante werkervaring is een pre.

Interesse?
Heb je nog vragen over deze vacature bel dan met Genoveva Hoppenreijs (hoofd facilitaire dienst) op telefoonnummer (026) 353 83 63 of Marsinah Tempels-Smits (HR adviseur) op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.