Werken bij
Dirkzwager

Marsinah Tempels-Smits

HR adviseurWerkstudent Ondernemingsrecht notariaat (40-60%)

Ben jij, naast je master notarieel recht, op zoek naar een juridische bijbaan waarin je jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Ontdek hoe het is om bij Dirkzwager te werken, een topspeler in juridische dienstverlening. Je ervaart hoe het is om te werken in onze praktijk en je leert tegelijkertijd onze cultuur kennen. We zijn gedreven, innovatief en toekomstgericht, en we werken in een fijne omgeving waarbij samenwerken het sleutelwoord is.

Als werkstudent verricht je ondersteunende juridische werkzaamheden voor onze professionals. Je doet literatuur- en jurisprudentie-onderzoek, schrijft memo’s en helpt mee met het opstellen van notariële akten. We willen je zoveel mogelijk mee laten draaien in de échte praktijk, dus waar mogelijk word je onderdeel van een team dat bezig is met een transactie of herstructurering.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven rechtenstudent in de masterfase van je opleiding, met interesse en affiniteit in het ondernemingsrecht. Je bent enthousiast, assertief en ambitieus. Verder kun je goed zelfstandig werken.

Je bent (per direct) 2 à 3 dagen in de week beschikbaar als werkstudent. De periode is in nader overleg bespreekbaar. 

Meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Deline Kruitbosch, kandidaat-notaris (associate partner). Je bereikt Deline via (026) 36 55 546.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marsinah Tempels-Smits, HR adviseur. Je kunt Marsinah bereiken op telefoonnummer: (026) 353 83 66.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Marsinah Tempels-Smits.