Advocaat-stagiair(e) of beginnend advocaat-medewerker Pensioen- en Arbeidsrecht

Passie voor pensioen- en arbeidsrecht  | Analytisch en communicatief sterk | Praktisch 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in het pensioenrecht, ingebed vanuit het arbeidsrecht. Jouw werkzaamheden zijn heel divers. De ene dag heb je contact met een HR-professional of een pensioenadviseur over de aanpak van een vergrijsd personeelsbestand of de totstandkoming van op maat gesneden pensioenafspraken in een beëindigingsregeling. De andere dag zit je om tafel met Finance of een verzekeringsmaatschappij over de wijziging van een collectieve pensioenregeling, met bijbehorende aandacht voor de medezeggenschap. Ook procedeer je, bijvoorbeeld in een rechtszaak tussen een bedrijfstakpensioenfonds en een werkgever over een verplichte aansluiting met pensioenpremieclaim.

 

Daarnaast ondersteun je de advocaten bij het in kaart brengen van uiteenlopende pensioenaspecten bij overnames/fusies.

Wij betrekken je ook direct bij het geven van lezingen en workshops voor cliënten en het publiceren van pensioenartikelen voor diverse media.

Het startsalaris bedraagt € 3.282,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (excl. 8% vakantietoeslag). Klik hier voor de overige arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure.

Waar ga je werken?
Je wordt onderdeel van de sectie Arbeidsrecht op onze Nijmeegse vestiging. Je gaat samenwerken met 9 collega-advocaten binnen de sectie, meer in het bijzonder met Frédérique Hoppers-Rademaker (advocaat-partner) en Henk Hoving (advocaat-partner).  

Wie ben jij?

Jij hebt interesse in het pensioen- en arbeidsrecht. Je beschikt zowel over een sterk analytisch vermogen als over een praktische instelling. Je bent resultaatgericht, leergierig, zit bovenop de actualiteiten, durft initiatief te tonen, bent vlot in de omgang en een teamspeler. Verder ben je in staat om snel een relatie op te bouwen met een cliënt.

Ook als je jurist, gevorderd advocaat-stagiair(e) of beginnend medewerker bent, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Frédérique Hoppers-Rademaker (advocaat-partner). Frédérique bereik je op 06 – 342 00 360.  
 

Wil je solliciteren? Klik dan hieronder op de button 'solliciteren'. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (HR adviseur).

 

 

Naam contactpersoon
Functie contactpersoon