Belastingadviseur BTW

Samenwerken, ondernemerschap, kennis delen, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, prettige woon- en werkomgeving. Spreken deze kernwoorden je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met het geven van adviezen op het gebied van btw en overdrachtsbelasting aan internationale en nationale klanten. Vanuit een stevige analytische basis adviseer je over de btw aspecten bij (inter)nationale transacties, overnames, samenwerkingsverbanden en ook op het gebied van vastgoed. Je staat klanten bij in het overleg en geschillen met de Belastingdienst en signaleert belangrijke ontwikkelingen binnen de btw waarover je klanten en collega’s informeert.

Waar ga je werken?
Je werkt vanuit onze vestiging in Arnhem nauw samen met je collega Tax-specialisten maar zeker ook met de advocaten en kandidaat-notarissen Ondernemingsrecht en Vastgoed.

Wie ben jij?
Je bent een ondernemende en enthousiaste fiscalist (ca. 3 jaar ervaring) met een afgeronde studie fiscaal recht en je hebt een (bijna) afgeronde NOB-opleiding. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en bent gedreven in persoon en professie. Met een proactieve en positieve instelling werk je graag samen aan de verder uitbouw van onze fiscale praktijk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gerton Rademaker of Cuno Wittrock. Je bereikt Gerton of Cuno via telefoonnummer 088-2424 100.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘online solliciteren’ in de linkerkant van dit scherm. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (HR Adviseur).

 

 

 

Gerton Rademaker

Belastingadviseur - partner