Juridisch Assistent Vastgoed

Notariaat | Vastgoed | Arnhem | Fulltime (fulltime = 37,5 uur)

Wie ben jij?

Een enthousiaste collega (liefst met ervaring in het notariaat) die in het bezit is van een HBO Rechten diploma of de klerkenopleiding heeft afgerond, nauwkeurig en georganiseerd werkt, goed is in het onderhouden van contacten met cliënten en collega's. Een collega die (op termijn) zelfstandig dossiers in de onroerend goed praktijk kan behandelen en afronden, zoals het opmaken van akten en de daarbij behorende administratieve handelingen. Je bent collegiaal en enthousiast over het het vak en beheert de Nederlandse taal goed.

Wat ga je doen?
Ondersteunende werkzaamheden verrichten voor één van de notarissen en de paralegal binnen het notariële deel van de sectie Overheid & Vastgoed. Naast de ondersteunende werkzaamheden zul je (op termijn) zelfstandig dossiers gaan behandelen en afwikkelen. Als je dat leuk vindt en het in je mars hebt, dan kan je doorgroeien naar ingewikkelde aktes.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een team van ongeveer 18 collega's binnen de sectie Overheid & Vastgoed in ons kantoor in Arnhem. De sectie bestaat in totaal uit ongeveer 70 collega’s (advocaten, (kandidaat-)notarissen, fiscalisten, juridisch medewerkers en het secretariaat). De sectie Overheid & Vastgoed houdt zich bezig met alle facetten van vastgoedtransacties en is ingedeeld in verschillende teams.

Jouw team is informeel en het heeft een collegiale werksfeer. We bieden een uitdagende werkomgeving binnen een moderne kantoororganisatie, waarin gewerkt wordt met binnen het notariaat gebruikelijke software.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Dan maken wij graag kennis met je!

Interesse?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen Anouk van Rooij, recruiter. Je kunt Anouk bereiken via vanrooij@dirkzwager.nl of op 06 22 03 98 58.

Wil je solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘solliciteren’ hieronder. Richt je motivatiebrief aan Anouk van Rooij.