WO Stagiaire

Dit is iets voor jou. Een student-stage bij Dirkzwager.

Met zo’n 140 juristen en fiscalisten werken wij in een inspirerende omgeving waar samenwerking het sleutelwoord is. Wij werken aan mooie zaken met mooie cliënten, dit zijn voornamelijk ondernemers, ondernemingen, verzekeraars (semi-)overheden en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

  • Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
  • Arbeidsrecht
  • Familierecht (alleen notariaat)
  • Fiscaal advies
  • Gezondheidszorg
  • IE/IT
  • Ondernemingsrecht
  • Overheid en Vastgoed

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.
Dirkzwager investeert in jou. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin word je meegenomen in de dagelijkse praktijk. Je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijft mee aan processtukken of aktes en woont cliëntbesprekingen bij. Ook woon je interne cursussen bij, ben je aanwezig bij jurisprudentielunches en drink je op vrijdag met ons een borrel! 

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.
Wil jij onze praktijk ervaren en jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare en heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Zit jij in de eindfase van jouw bachelor of ben jij masterstudent? Meld je dan nu aan voor een stage!

Stage
Een stage duurt 8 weken (fulltime) en is mogelijk binnen de advocatuur (Arnhem en Nijmegen), het notariaat (Arnhem), fiscaal advies (Arnhem) of een combinatie daarvan. Binnen de advocatuur in Arnhem maak je een keuze uit één of twee praktijkgroepen, in Nijmegen loop je een kantoorbrede stage. Onze stagevergoeding bedraagt € 1050,- bruto voor twee maanden. Woon je ver weg? Wij bieden een huisvestingsvergoeding van maximaal € 400,- netto per maand of een reiskostenvergoeding.

Procedure
Solliciteer onder aan deze pagina. Upload jouw motivatiebrief, CV, (ongeschoonde) cijferlijsten en eventuele eerdere beoordelingen. Op basis van deze stukken vindt een selectie plaats. Daarna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na afloop van het gesprek hoor je van onze recruiter Desirée Michielse of jij stage bij ons mag lopen!

Denk eraan in de brief te vermelden wat jouw beschikbare periode is en de keuze voor advocatuur (en evt. praktijkgroepen), notariaat of fiscaal advies (of een combinatie daarvan).